Service

 

 

 

 

 


 

De Jong Assurantiën
Monarchvlinderlaan 164
3544 DC Utrecht
T 030-2715610
E dejongassurantien@kpnmail.nl

 

 

Collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke premiekorting


Gezonde en vitale medewerkers zijn van groot belang voor de continuïteit van uw bedrijf. Met een goede collectieve zorgverzekering biedt u werknemers niet alleen premievoordeel, maar draagt u ook bij aan gezonder personeel door preventieve programma’s en gezondheidsadviezen.

Met een collectieve ziektekostenverzekering biedt u werknemers een aantrekkelijke besparing op hun zorgpremies. Binnen de verzekering kunnen de deelnemers naast hun basisverzekering zelf hun pakket met aanvullende verzekeringen samenstellen. Ook hun gezinsleden profiteren van het collectieve voordeel en zijn vrij hun eigen verzekeringspakket samen te stellen.

Collectieve ziektekostenverzekering op maat

Zorgverzekeraars bieden verschillende mogelijkheden voor collectieve arrangementen. Wij begrijpen dat u als ondernemer andere dingen te doen heeft dan alle aanbiedingen in de markt te onderzoeken. Wij helpen u daarom desgewenst om een aantrekkelijke collectieve zorgverzekering op maat voor uw medewerkers te realiseren. Wij doen u graag vrijblijvend een voorstel.

Voordelen van de collectieve ziektekostenverzekering

  • Premievoordeel op zowel de basisverzekering als aanvullende verzekeringen.
  • Ook gezinsleden profiteren mee van collectief voordeel.
  • Elk jaar opzegbaar.
  • Scherpe premie en uitstekende voorwaarden.
^ Naar boven